Over ons

Creativiteit en innovatie zit in ons DNA, in elke fase van het ontwerp- en productieproces. Van ontwikkeling tot verzending: het gebeurt allemaal in onze moderne productieafdeling in Waregem.

Missie

de reden van ons bestaan

Als Belgische innovatieve en betrouwbare partner leveren we machinaal geweven tapijt voor het medium tot hoog marktsegment waarbij we streven naar duurzame waardecreatie voor alle belanghebbenden.

Visie

Onze ambities

Mc Three is een Belgisch merk met eigen identiteit, dat dé creatieve en innovatieve trendsetter is voor mechanisch geproduceerde tapijten in het medium tot hoog marktsegment.

Elke stap
om een tapijt te creëren,
gebeurt
inhouse.

Dit doen we met gepassioneerde medewerkers, een performant machinepark en een gericht marketing- en verkoopbeleid.

Alles inhouse

We hebben de volledige controle over het hele creatie- en productieproces, kunnen de continuïteit verzekeren en zijn voor onze klanten een zeer betrouwbare partner.

Wereldwijd klantenbestand

Wij bieden wereldwijd kwaliteitsvolle tapijten aan. Onze belangrijkste klantengroepen zijn de groothandel en de detailhandel in uiteenlopende marktsegmenten.

Made in Belgium

Mc Three is opgericht door L. Vanwynsberghe in 1989 en sindsdien in handen van dezelfde aandeelhouder. In 1998 werden de activiteiten verhuisd naar onze huidige site in Waregem. In 2007 werd uitgebreid met bijkomende bedrijfsgebouwen voor onze garenveredeling en in 2010 met een hoogbouwmagazijn.

Gemaakt met respect
voor onze planeet

Mc Three werkt al ruime tijd nauw samen met externe specialisten om de productie af te stemmen op de strengste milieunormen.

Kwaliteit en innovatie zit in ons DNA.

Klaar om met ons samen te werken?

Contacteer ons

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!