Blog / Nieuws

Bij Mc Three in Waregem creëren we decoratieve tapijten die over de hele wereld verkocht worden. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerd om trendy synthetische tapijten te designen, ontwikkelen, produceren, verkopen,… met de beste garenkwaliteit, weefstructuur en look and feel. Dankzij die passie produceren we bij Mc Three tapijten die van een huis een echte thuis maken!

Nieuwe Mundo Collectie

Kleurrijke patronen en tegelgeïnspireerde dessins

Nu november ten einde loopt, worden de dagen opnieuw wat korter en donkerder. Jaag de grijze novemberdagen weg met onze nieuwe Mundo-collectie. Deze tapijten in sisal-look met kleurrijke patronen en tegelgeïnspireerde dessins voegen moeiteloos een vleugje kleur toe aan elk interieur.

Nieuwe Boho Culture Collectie

Bent u op zoek naar een tapijt dat een echte blikvanger zal zijn?

Onze Boho Culture collectie bevat leuke berber dessins, perfect voor een injectie van kleur in elk interieur! De franjes, samen met de wollig garen van hoge kwaliteit, geven deze collectie een prachtige handgemaakte look!

Pure Collectie

Voor Pure houden we de impact op het milieu in het oog

Voor de productie van wolvezels is 30% minder water nodig in vergelijking met katoenvezels. Pure is ons duurzaam antwoord op de duurdere 100% wol variant. De designs worden gekenmerkt door kleine details en structuren die het accent leggen op de look van natuurlijke garens. Hierdoor krijgt elk Pure tapijt zijn individueel karakter.

Kids Collection

Een sneak peek van onze kids collectie

Aan inspiratie ontbreekt het onze designers niet! Ze kwamen met veel leuke nieuwe ideeën voor onze kids collectie.

Wil je meer zien? Neem dan contact op met uw sales manager en bekijk de catalogus.

New Sevilla Designs

Herontdek onze nieuwe
Sevilla collectie

Denk: vintage, mooie kleurpaletten, elegant en luxueus. Deze tapijten geven aan elke kamer een vorstelijk karakter.
Wilt u meer zien? Neem contact op met uw sales manager! Vergeet niet dat we ook prachtige, moderne designs hebben in de Sevilla collectie, als dat meer naar jouw smaak is.

MEER INFO NODIG?

Contacteer ons

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!